Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger henger med i toppen i comebacket

To slag fra ledelse.

COMEBACK-KID:Tiger Woods imponerer og ligger bak to slag bak teten i US Masters halvveis ut i turneringen. Foto: Jamie Squire/Getty Images/AFP
COMEBACK-KID:Tiger Woods imponerer og ligger bak to slag bak teten i US Masters halvveis ut i turneringen. Foto: Jamie Squire/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Tiger Woods imponerer i golfcomebacket. Verdenseneren kjemper i toppen etter at han gikk fredagens runde to slag under par i US Masters.

Tiger Woods er tilbake i golfsirkuset for første gang etter at utroskapsskandalen ble kjent i november i fjor. Etter halvspilt turnering, er Woods seks slag under par totalt.

- Vi har 36 hull igjen som skal spilles. Det blir nok en spennende helg, sa Woods etter fredagens runde.

Amerikaneren ligger på delt tredjeplass sammen med fire andre spillere. Den engelske duoen Ian Poulter og Lee Westwood leder turneringen. De er begge totalt åtte slag under par.

Ingen engelske spillere har vunnet en majorturnering siden Nick Faldo i US Masters i 1996.

- Det har vært mye snakk om at de engelske spillerne er i god form. Det er fint å se at de topper resultatlisten akkurat nå. Forhåpentlig kan vi ha en flott helg og være i en lik situasjon søndag kveld, sa Poulter.

Fred Couples, som ledet etter første dag, slet tungt på 2.-runden. Amerikaneren gikk tre slag over par og falt et stykke ned på resultatlisten.


Fornøyd Tiger

Tiger Woods comeback i Augusta i delstaten Georgia har fått enorm oppmerksomhet, og med torsdagens solide åpningsrunde (-4) viste golfesset at han er tilbake for fullt.

Fredag fulgte han opp med en ny, solid runde under vanskeligere vindforhold. Woods fikk en birdie på hull 2, men gjorde så en bogey på fjerde hull. På siste halvdel av runden slo han tilbake med birdies på hull 13 og 15.

- Jeg spilte bra hele dagen og hadde mange fine slag. Jeg spilte bedre i dag enn torsdag. Forholdene var vanskelige. Det er vanskelig å velge riktig kølle når vinden blåser så sterkt, sa Woods.

- Jeg ønsket å være med i teten, og det har jeg klart. På denne banen kan man tjene inn slag og man kan tape dem. Det er noe av det vakre med det, sa Woods.

STILLE FØR STORMEN: Tiger Woods betrakter det sjuende hullet på runden mens tilskuerne stimler seg rundt golffenomenet. Foto: AFP PHOTO /TIMOTHY A. CLARY
STILLE FØR STORMEN: Tiger Woods betrakter det sjuende hullet på runden mens tilskuerne stimler seg rundt golffenomenet. Foto: AFP PHOTO /TIMOTHY A. CLARY Vis mer

Den prestisjetunge turneringen i Augusta er hans første turnering på cirka fem måneder.

- Jeg fikk ikke spilt noen turneringer før jeg kom hit. Jeg har måttet være mye mer fokusert på trening og utnytte øktene mer, sa Woods om forberedelsene til US Masters.


Jakter rekord

Tiger Woods har hatt en stor karriere, og verdenseneren jakter sin 15. majortittel. Da vil han bare være tre triumfer bak Jack Nicklaus rekord.

Fire ganger tidligere (1997, 2001, 2002 og 2005) har Woods gått til topps i US Masters.

Totalt har Woods vunnet 71 turneringer på PGA-touren. 

• Tigers comeback slag for slag kan du følge her.


(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!