Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger kåret til årets spiller

Tiger Woods vant i natt tittelen Årets spiller. Det er sjuende gang den amerikanske golfproffen vinner den prestisjefylte prisen.

– Det handler ikke om å vinne årets spiller-tittel. Det handler om å vinne turneringer som gir deg muligheten til å bli kåret. Den første prisen var den som betydde mest for meg, fordi det var mitt først år på touren. Å bli kåret til årets spiller fra dine kollegaer, og få respekt fra dine motspillere etter ditt første år, var mer enn jeg hadde regnet med, sier Woods.

Amerikaneren har vunnet flere priser i år.

For femte gang vant han tre store priser; Jack Nicklaus-trofeet for årets spiller, Arnold Palmer-prisen for den mestvinnende spilleren og Byron Nelson-prisen for å ha oppnådd det laveste scoringsgjennomsnittet. (ANB-AP)

VANT IGJEN: Tiger Woods fikk beskjeden om året spiller-tittelen under en pressekonferanse i natt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling