UTSLÅTT: Tiger Woods på vei ut av Quail Hollow Golf Club i Charlotte, North Caroline. For første gang på fire år misset han cuten på amerikansk gress. FOTO: AFP/SCANPIX.
UTSLÅTT: Tiger Woods på vei ut av Quail Hollow Golf Club i Charlotte, North Caroline. For første gang på fire år misset han cuten på amerikansk gress. FOTO: AFP/SCANPIX.Vis mer

Tiger klarte ikke cuten

Men det gjorde Henrik Bjørnstad.

|||

Henrik Bjørnstad greide cuten i PGA-turneringen i Charlotte. Det gjorde ikke Tiger Woods.

Nordmannen varierte veldig på sin runde fredag, men en god avslutning holdt så vidt til å klare cuten. Nordmannen noterte tre bogeyer, en dobbeltbogey, men også fire birdier på sin 73-runde (ett slag over par). Han måtte avslutte to under par på de fem siste hullene.

Det klarte Bjørnstad med to sene birdier.

Tiger Woods sliter voldsomt. Det har gått svært tungt for golfesset i turneringen. Han åpnet med birdie fredag, men både på hull tre og fire ble det bogeyer. Problemene bare fortsatte for Woods. Nye bogeyer fulgte på hull 6, 10, 11 og 12.


Sju under parEnda verre ble det med dobbeltbogeyer på både hull 14 og 15.

Totalt gikk han fredagens runde hele sju over par.

Woods var lenge ute av golfsporten i stormen rundt hans omfattende utroskapshistorier. Etter en selvpålagt pause på fem måneder er amerikaneren med 14 majortitler tilbake på golfbanen. 34-åringen har ikke vist gode gamle takter og klarte ikke engang cuten i Charlotte - hans andre turnering etter comebacket.


Første gang siden 2006En delt 142.-plass er ikke akkurat dagligdags for Woods.

Kun for sjette gang i karrieren feilet Woods når det gjelder å klare cuten som profesjonell golfspiller. Det skjedde sist i British Open i fjor. På amerikansk jord har det ikke skjedd siden US Open i 2006.

(NTB).