Tiger-lykke

Etter å ha tviholdt på sin status som singel i flere år, tør endelig Tiger Woods å vise verden sin kjærlighet til vakre Joanna Jagoda. Etter seieren i helgas verdenscup for lag i Kuala Lumpur i Malaysia, boltret fotografene seg i turtelduenes seiers-smellkyss.

Jagoda er jus-student og kommer fra California. Paret møtte hverandre første gang for tre år siden, men først i år har forholdet vokst til å bli skikkelig seriøst.

I begravelse

Joanna var med Tiger på jobb da han spilte i British Open i sommer, og paret kom også sammen i begravelsen til Woods' avdøde kollega Payne Steward. Folk som står golfstjernen nær mener at Joanna er en av de viktigste årsakene til at Woods har hatt sin beste sesong noensinne i år. Også hans foreldre skal være lykkelige over sønnens forelskelse.

{ndash}Jeg er glad for at gutten min er i et så fint forhold med ei så fin jente, sier Tiger-mamma Tulkida Woods.

Suveren

Seierskysset fra blonde Joanna var virkelig fortjent. Tiger Woods var i en klasse for seg da han førte USA til seier i World Cup natt til i går. I avslutningsrunden gikk han seks slag under par, og dermed ble det klar seier i par-VM, sjøl om makkeren Mark O'Meara hadde en råtten runde med seks over par.

Totalt var Woods ni slag bedre enn nestemann etter å ha gjennomført de fire rundene 21 slag under par. Han tok sin 10. individuelle seier for året, og passerte med det hele sju millioner dollar i prispenger i årets sesong. Pengene kommer sikkert godt med, men Tiger trenger i alle fall ikke å kjøpe seg lykke lenger.