Tiger sikret seier nummer 69

Slo tilbake etter British Open-fadesen.

MISSET PÅ SISTE HULLET: Her er Tiger Woods irritert på en birdiemiss på 18. og siste hull. Likevel vant han enkelt. Foto: Chris Graythen/Getty Images/AFP
MISSET PÅ SISTE HULLET: Her er Tiger Woods irritert på en birdiemiss på 18. og siste hull. Likevel vant han enkelt. Foto: Chris Graythen/Getty Images/AFPVis mer

Tiger Woods er tilbake på vinnersporet etter nedturen i British Open. Han vant en klar seier i Michigan i helgen.

Verdenseneren spilte solid gjennom alle de fire rundene i Michigan, og nå har han igjen rykket opp som storfavoritt i sesongens siste majorturnering senere i august.

- Jeg vet hva jeg har gjort galt, sa Woods etter å ha vunnet sin fjerde seier denne helgen, og den 69. totalt i karrieren.

- Det gjelder å få trent en del, og kommende uke satser jeg på mye trening før turneringen i Firestone som starter torsdag. Det er forresten en tøff bane, så hvis det ikke kommer litt regn snart, kommer det til å bli både hardt og tørt ute på banen, sa Woods.

Han har i alle fall reist seg etter British Open, der han misset cuten for annen gang i karrieren. Han åpnet heller svakt i Michigan, men tok seg sammen og storspilte de siste tre dagene.

- Den jobben jeg gjorde på åpningsdagen her var dårlig, men etterpå synes jeg spillet satt som det skulle. Jo, jeg er fornøyd med dette, sa Tiger Woods etter karrierens 69. seier.

(NTB-Reuters)