Tiger sparket kølla i sinne etter bomslag

Sliter etter skuffende runde i US Masters.

(Dagbladet): Etter en grei start på Masters-turneringen i golf, fikk Tiger Woods det tøffere på andrerunden på Augusta-banen i går.

Woods avsluttet runden på 75 slag, tre over par, og er dermed åtte bak lederduoen Fred Couples og Jason Dufner.

Superstjernen lot frustrasjonen komme spesielt til syne på det 16. hullet, der han etter å misset greenen slapp 9-jernet på bakken og sparket kølla avgårde.

- Det var et enkelt 9-jernslag. Det er ikke så vanskelig. Det er et veldig enkelt golfslag, forklarte Woods etterpå, ifølge pgatour.com, og la til at han egentlig var mer frustrert med et av slagene på forrige hull.

Tiger Woods ble plutselig en av favorittene til å vinne Masters-turneringen i Augusta da han tok sin første seier på 30 måneder i Florida i slutten av mars.

Nå har han imidlertid mye å rette på, men det tror han fortsatt er mulig å få til.

- Turneringen er ikke over. I fjor tror jeg jeg tok inn sju slag i finalerunden. Jeg kan klare dette, jeg må bare være tålmodig, sier Tiger, som fortsatt sliter med detaljer i svingen.

- Jeg vet hva jeg må gjøre, det handler bare om å gjøre det. Det er frustrerende, for jeg faller hele tiden tilbake til gamle tendenser. Men etter hvert vil det føles helt naturlig, sier Woods.

Jason Dufner og Fred Couples er altså i teten i turneringen, men følges tett av store navn som Rory McIlroy, Lee Westwood, Sergio Garcia og Phil Mickelson.