STEMMER IKKE: Tiger Woods spilte tidligere i dag den dårligste golfrunden i sin lange karriere. Det amerikanske golfesset endte til slutt elleve slag over par. Foto: Rob Schumacher/Arizona Republic/USA TODAY Sports.
STEMMER IKKE: Tiger Woods spilte tidligere i dag den dårligste golfrunden i sin lange karriere. Det amerikanske golfesset endte til slutt elleve slag over par. Foto: Rob Schumacher/Arizona Republic/USA TODAY Sports.Vis mer

Tiger spilte sitt livs dårligste golfrunde

- Jeg har fortsatt en stor jobb å gjøre.

Golfesset Tiger Woods fikk ingenting til å stemme fredag. Med elleve slag over par gikk han sin dårligste runde som profesjonell golfspiller.

Woods, som har vunnet 14 majortitler i karrieren, brukte hele 82 slag i annen runde av Phoenix Open.

— Slik er golf, vi har alle noen dager som dette. Jeg har fortatt en stor jobb å gjøre, og jeg må fortsette prosessen, sa Woods.

Det er fortsatt tydelig at Woods hangler med å finne formen etter ryggskaden som lenge holdt han utenfor golfsirkuset.

Fredag noterte han seg for seks bogeyer, to dobbeltbogeyer og én trippelbogey. Da hjalp det lite på inntrykket at han også fikk to birdier i løpet av de 18 hullene.

Totalt endte Woods 13 slag over par etter to runder i PGA-turneringen. Med det var 39-åringen ikke i nærheten av å nå cuten. Inntil fredag var 81-runden i British Open i 2002 amerikanernes bunnotering. (NTB)