Tiger tilbake i tetkampen i US Open

Men trenger et lite mirakel skal tittelen forsvares.

SLO TILBAKE: Tiger Woods mottar publikums hyllest etter å ha senket en chip til birdie på det 17. hullet under tredje runde av US Open. Plutselig er ikke verdenseneren helt sjanseløs på å forsvare fjorårstittelen likevel.Foto: SCANPIX/Andrew Redington/Getty Images/AFP
SLO TILBAKE: Tiger Woods mottar publikums hyllest etter å ha senket en chip til birdie på det 17. hullet under tredje runde av US Open. Plutselig er ikke verdenseneren helt sjanseløs på å forsvare fjorårstittelen likevel.Foto: SCANPIX/Andrew Redington/Getty Images/AFPVis mer

|||Alt håp er ikke ute for Tiger Woods i US Open, men han må ha mer enn et lite mirakel dersom han skal lykkes.

Da fjerde runde åpnet søndag innledet regjerende Open-mester Woods med en bogey. Da trodde de fleste at løpet var kjørt for verdenseneren, men han slo kraftig tilbake, og da runden ble avbrutt på grunn av av at mørket senket seg over Farmingdale, var Woods med på notene igjen.

Han innledet dagen ni slag bak Ricky Barns, men Barns spilte med nerver, og da Open-turneringen som først var blitt utsatt på grunn av sterkt regn søndag, ble avsluttet for dagen var Woods bare sju slag bak.

Før de siste hullene spilles mandag, ligger det ikke mer enn fem spillere mellom Tiger Woods og teten i US Open, så det er ikke helt umulig for «tigeren» å nå helt til topps og forsvare tittelen sin, men litt blir det ikke.

De siste rundene i årets US Open-turnering spilles mandag formiddag. Det er annen gang i turneringens historie at spillet må avsluttes i en ny uke på grunn av dårlig vær.

(NTB)