Tiger vant i Tyskland

Tiger Woods vant det europeiske Players' Championship i golf og viste igjen at han er best i verden.

Etter å ha hentet inn ti slag på ledende Michael Campbell lørdag, duellerte Woods med newzealenderen helt til det 13. hullet søndag. De var likt helt til Woods sendte ballen i hullet fra 160 meter for en eagle.

Sjokkert misset Campbell sin birdie-putt, og med to slags ledelse for Woods var kampen om seier i praksis avgjort. Til slutt vant amerikaneren med fire slag.

Woods innkasserte seierspremien på 3,7 millioner kroner, men det er som lommerusk for verdens høyest gasjerte idrettsmann. Det ryktes at han fikk 18 millioner kroner bare for å stille opp i turneringen, og sponsorinntektene hans gjør også slike summer til småpenger.

Campbell ledet turneringen halvveis, ti slag foran Woods, men ble innhentet da verdenseneren gikk lørdagens runde på 63 slag. Argentinske Eduardo Romero ledet med ett slag foran søndagens runde, men forsvant raskt ut av tetstriden.

Woods spilte sin første turnering i Europa i år, og det mest dramatiske øyeblikket var faktisk da han før søndagens runde måtte lete febrilsk etter en ny driver etter at godkølla hans brakk under trening.

Han var misfornøyd med en ny kølle som ble sendt med taxi fra en utstyrsbutikk i nærheten, og vant turneringen med en kølle han lånte fra australske Adam Scott.

(NTB)

VERDENS BESTE: Tiger Woods stakk av med seieren i det europeiske Players' Championship etter en dramatisk avslutning.<KUR> Foto: SCANPIX</KUR>