Tiger vant nummer 13 foran datteren

- Så kult.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiger Woods tålte heten og holdt unna for konkurrentene i PGA-mesterskapet. Dermed vant han sin 13. tittel i en majorturnering.

Det var imidlertid den første siden han ble far i juni. Datteren Sam Alexis var på plass da Tiger vant søndag.

- Å ha henne her fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på meg. Det var bare så kult, sa Woods etter å ha senket siste putt.

Verdenseneren mener at man må vinne minst en majorturnering for å kunne være helt fornøyd med sesongen. Tidligere i år ble det to annenplasser og en 13.-plass, men i siste forsøk fullførte han jobben, og Woods har dermed vunnet minst en av de fire store i hvert av de tre siste årene.

Med 13 titler er han bare fem bak rekorden til Jack Nicklaus, den eneste som har flere storseirer på merittlista.

I 40 graders varme gikk Woods i lederballen siste dag slik han har gjort ved alle sine storseirer. 13 ganger har han ledet etter tre runder i en majorturnering, alle 13 gangene har han omsatt overtaket i seier.

Det var ingen drømmerunde han presterte. Han hadde fire birdies, men blandet inn tre bogeys slik at spenningen holdt seg nesten til slutt.Utfordrere Spillepartner Stephen Ames, som var på annenplass før siste runde, forsvant raskt ut av diskusjonen etter svakt spill. I motsetning til Woods viste han hvordan det kan gå med nervene når alles øyne er på hvert slag.

I stedet sto Woody Austin fram som den farligste utfordreren. Han gikk rett foran Woods og spilte bedre enn ham søndag. På 15. hull hadde han en putt fra 3,5 meter som ville gitt ham delt ledelse om den hadde gått inn. Men ballen trillet rett forbi hullet, og nærmere kom aldri Austin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer