Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger vinner igjen!

Gjorde slutt på seierstørken.

Tiger Woods vant en matchplayturnering i februar, men i vanlige turneringer var seieren i Japan i dag hans første triumf for året. Han har deltatt i 20 turneringer siden forrige seier.

- Dette er en flott følelse og et godt tegn for neste sesong. Jeg har vært nær seier tidligere i år, men det er deilig å lykkes igjen, sa Woods.

- Dette er en av de største turneringene i Japan, og listen over tidligere mestere har bare sterke navn, så det er fint å slutte meg til dem.

Han ledet med ti slag etter de tre første rundene og trygget seieren med en 67-runde (tre under par) søndag. Dermed vant han åtte slag foran japanske Ryoken Kawagishi.

Tiger Woods dominerte golfsporten de første årene etter at han ble profesjonell, og slo mange rekorder. For et par år siden meldte motgangen seg. 28-åringen vant den foreløpig siste av åtte Major-titler i 2002, og forrige ordinære turneringsseier var i oktober i fjor.

Etter å ha jobbet med slagteknikken har Woods hatt noe på gang den siste tiden. Han endte i topp ti i 10 av de 12 foregående turneringene.

- Jeg er svært glad for utviklingen de siste tre-fire månedene. Med alle endringene jeg har gjort i teknikken, var det bare et tidsspørsmål når det ville betale seg. Jeg har stor tro på mine sjanser neste år, sa han.

I september mistet Woods førsteplassen på verdensrankingen for første gang på fem år. Neste år akter han å vinne den tilbake.

(NTB)

VINNER IGJEN: Tiger Woods jubler ved det 18. hullet. Golfstjernen vant Dunlop Phoenix-turneringen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media