Tiger Woods: - Rankingen min er forferdelig

Men nå sier superstjernen at formen er på vei etter en lang periode med store problemer.

FORMEN PEKER OPPOVER: Tiger Woods er nummer fem etter en meget god annenrunde på PGA-touren fredag. Superstjernen sier formen er på vei etter en lang periode med store problemer. Foto: AP Photo/Nick Wass/NTB Scanpix
FORMEN PEKER OPPOVER: Tiger Woods er nummer fem etter en meget god annenrunde på PGA-touren fredag. Superstjernen sier formen er på vei etter en lang periode med store problemer. Foto: AP Photo/Nick Wass/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiger Woods er nummer fem etter en meget god annenrunde på PGA-touren fredag. Superstjernen sier formen er på vei etter en lang periode med store problemer.

Woods har hatt en elendig sesong etter en periode med skader og fullstendig formsvikt, men har vist tegn den siste tiden på at han kan finne tilbake til seg selv.

Etter halvspilt turnering på PGA-touren i Virginia, er den tidligere verdenseneren på 5.-plass, tre slag bak ledende Ryo Ishikawa fra Japan.

- Jeg ligger godt an. Jeg gleder meg til helgen, sa han etter fredagens runde.

Der sanket 39-åringen seks birdier mot bare én bogey. En runde på fem under par gjør at han er åtte under totalt.

- Jeg kan fortsatt være med i toppen og vinne. Det er ikke lenge siden jeg ble kåret til årets spiller, sier han.

- Forferdelig ranking Woods vant fem turneringer i 2013, men står snart uten seier på to år. Det kan endre seg denne helgen.

Amerikaneren har variert enormt denne sesongen, og gode slag har ofte blitt etterfulgt av nærmest komiske forsøk. Fredag skjedde det én gang. Et utslag med driveren målte rundt 145 meter, ekstremt pinlig for en profesjonell spiller.

Det førte til dagens eneste bogey, men Woods tok seg raskt sammen og gikk resten av runden på fem under.

De dårlige resultatene denne sesongen har gjort at han har falt til 266.-plass på verdensrankingen.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Rankingen min er forferdelig, det vet jeg, men jeg kommer tilbake etter hvert, sa han selvsikkert.

Nesten ny hole-in-one Woods ansatte Chris Como som trener i fjor, et samarbeid som har fått mye kritikk.

- Folk tror endringer skjer over natten, og at det vil fungere for alltid. Det er ikke sånn ting skjer. Man trenger tid, sier han.

Ledende Ishikawa avsluttet fantastisk fredag og er alene i tet på 11 under par. Han var nær kunststykket å få sin annen hole-in-one på like mange dager, men utslaget hans på hull 16 stoppen noen få centimeter ved siden av hullet.

- Det var nære, og et fantastisk øyeblikk, sa han smilende etterpå.

24-åringen var spådd en lysende framtid som tenåring, men til tross for elleve seirer på profftouren i Japan, står han foreløpig uten triumf på PGA-touren.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer