Tiger Woods, Cameron Diaz og Maria Sjarapova har gjort det

Nå gjør Therese Johaug (24) det også.

KLOKKEMODELL: - Dette er mer enn ei klokke, det er et smykke som du har livet ut, sier Therese Johaug om klokkemerket TAG Heuer, som hun nå har gjort en avtale med. Foto: TAG Heuer
KLOKKEMODELL: - Dette er mer enn ei klokke, det er et smykke som du har livet ut, sier Therese Johaug om klokkemerket TAG Heuer, som hun nå har gjort en avtale med. Foto: TAG Heuer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det eksklusive klokkemerket TAG Heuer har nemlig knyttet til seg den norske skistjerna i stallen sin via sin norske importør, Nortime AS. Den sveitsiske klokkeprodusenten har en over 150 år lang historie, og påberoper seg på hjemmesiden noe av æren for at Sveits forbindes med urmakertradisjon av ypperste kvalitet.

Klokkene er ikke akkurat av de billigste du får kjøpt. Men Therese Johaug er likevel ikke redd for å bli oppfattet som luksusorientert.

- Jeg er nok fortsatt ei  ganske jordnær jente. Men jeg skal innrømme at jeg har sans for kvalitet  og perfeksjonisme. Det er det jeg etterstreber selv, og det er det jeg først og fremst ser i disse produktene, sier Therese til Dagbladet.

- Dette er mer enn ei klokke, det er et smykke som du har livet ut, sier hun.

Sporty image TAG Heuer har en lang historie i å sponse store idrettsstjerner, og satser bevisst på et sporty image. Golfstjernen Suzann Pettersen er an av mange store idrettsstjerner som har vært sponset av selskapet.

- Det er selvsagt smigrende at jeg får en slik forespørsel. Det er et stort og anerkjent internasjonalt selskap med lange tradisjoner på å sponse idrettsutøvere. At en norsk langrennsløper blir spurt om et slikt oppdrag er smigrende, sier Johaug.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer