Tiger Woods ga caddien Ford GT

Fordi han selv kjører Buick.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rett etter at Tiger Woods hadde senket putten på hull 18 i Ford Championship natt til mandag, pekte caddie Steve Williams bort på en av de tre bilene som sto ustilt i vannet.

Verdens beste golfspiller innkasserte sin andre strake seier i PGA-turneringen Ford Championship da han gikk 20 slag under par, ett slag bedre enn Camilo Villegas fra Colombia og David Toms fra USA.

Premiesjekken Tiger kan heve etter seieren er på 6,5 millioner kroner. Men ettersom det er en bilfabrikk som sponser turneringen vanker det ekstrapremie. Og fornuftig nok er det en bil.

Sponset av Buick

Problemet til Tiger er at han er sponset av Buick, og de ville neppe blitt fornøyd om Tiger kjører rundt i en Ford.

Da Tiger vant turneringen i fjor ble han overlevert nøklene til en helt ny Ford GT. Verdenseneren var ikke sen om å gi den videre til sin caddie gjennom mange år, Steve Williams, som selvsagt takket pent for den enorme bonusen.

Williams var av samme grunn kjapt frampå etter putten på hull 18 i Miami natt til mandag, en putt som sikret Tiger seieren. Mens spilleren konsentrerte seg på sitt siste slag brukte tydeligvis caddien tiden til å ta de tre bilene som sto utstilt i vannet ved hullet i nærmere øyesyn. Valget falt på en Mustang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer