Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tiger Woods gjør comeback om to uker

Nå svirrer ryktene om Woods comeback.

- GJØR COMEBACK: Tiger Woods øver utenfor hjemmet sitt i Florida 18. februar. Nå spekuleres det fra flere hold rundt hans comeback Foto: REUTERS/Sam Greenwood/Scanpix
- GJØR COMEBACK: Tiger Woods øver utenfor hjemmet sitt i Florida 18. februar. Nå spekuleres det fra flere hold rundt hans comeback Foto: REUTERS/Sam Greenwood/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Tiger Woods planlegger å returnere til sporten 25. mars, ifølge The New York Post. Da vil han delta på Arnold Palmer Invitational 25. mars i Bay Hill i Orlando.

Den etterhvert så omstridte golfstjernen har brukt de siste to ukene til å trene sammen med treneren Hank Haney, ifølge to personer med nær kjennskap til Woods planer.

BAY HILL: Ifølge The New York Post vil Tiger Woods spille Bay Hill Invitational i Orlando. Her møter han fansen i Bay Hill i 2006. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet
BAY HILL: Ifølge The New York Post vil Tiger Woods spille Bay Hill Invitational i Orlando. Her møter han fansen i Bay Hill i 2006. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet Vis mer

Den tidligere Bush-talsmannen Ari Fleischer, som skal ha blitt hyret inn av Tiger Woods som PR-konsulent, sier til CBS News at han verken kan bekrefte eller avkrefte opplysningene.

- Han og Fleischer la denne uka en strategi på hvordan de ville håndtere comebacket i Bay Hill om to uker.

SKANDALE: Tiger Woods har innrømmet utroskap med kona, svenske Elin Nordegren. Foto: REUTERS/Hans Deryk/Scanpix
SKANDALE: Tiger Woods har innrømmet utroskap med kona, svenske Elin Nordegren. Foto: REUTERS/Hans Deryk/Scanpix Vis mer

The New York Post skriver at Palmer selv skal ha fortalt nære venner at Woods definitivt vil delta. Dessuten skal arrangørene være klare til å ta i mot et unormalt stort medietrykk.

Ifølge nyhetsbyrået Associated Press vil han ikke returnere til golf-karrieren før Augusta National-mesterskapet i april.

Uansett betyr det at det ikke er lenge til vi trolig får se golfstjernen i gang med det han i utgangspunktet er kjent for - å spille golf på toppnivå.

Woods har ikke spilt siden 15. november, da han vant mesterskapet i Australia som sin 82. seier. 12 dager etterpå krasjet han SUV-en sin i et tre utenfor hjemmet sitt - som førte til en rekke utroskapsavsløringer/rykter.

BEKLAGET: Tiger Woods på en pressekonferanse 19. februar. Foto: Sam Greenwood/Getty Images/AFP/SCANPIX
BEKLAGET: Tiger Woods på en pressekonferanse 19. februar. Foto: Sam Greenwood/Getty Images/AFP/SCANPIX Vis mer

19. februar møtte han pressen, og innrømmet at berømmelsen hadde gått ham til hodet.

- Mange av dere er mine venner, men har grunn til å skamme seg over meg. Jeg er utrolig lei meg for min egoistiske oppførsel. Jeg var utro. Det er bare jeg som har skylden. Jeg overbeviste meg selv om at reglene ikke gjaldt for meg. Jeg tenkte bare på meg selv, innrømte Woods.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!