Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger Woods har tapt 275 mill. - men er fortsatt rikest

Mens Sjarapova er rikeste idrettskvinne ifølge Forbes Magazine.

TJENER RÅTT: Tiger Woods har tjent rundt 400 millioner kroner de siste 12 månedene. Foto: REUTERS/Hans Deryk/Files
TJENER RÅTT: Tiger Woods har tjent rundt 400 millioner kroner de siste 12 månedene. Foto: REUTERS/Hans Deryk/Files Vis mer

Tiger Woods har falt til 13.-plassen på verdensrankingen i golf, men han topper fortsatt «rikinglisten» til anerkjente Forbes Magazine.

I løpet av de siste to årene har Woods måtte se at inntektene har falt med om lag 50 millioner dollar (275 millioner kroner), så har han hatt inntekter på 75 millioner dollar (vel 400 millioner kroner) de siste 12 månedene, og det er det ingen andre idrettsutøvere som kan matche.

Toeren på den eksklusive «50 på topp-listen» til Forbes er basketstjernen Kobe Bryant. Han står oppført med inntekter på 53 millioner dollar, altså godt bak Tiger Woods.

Den eneste kvinnen på Forbes-listen over de 50 best betalte idrettsutøverne er Maria Sjarapova. Den russiske tennisyndlingen ligger på 29.-plass med inntekter som er beregnet til 24,2 millioner dollar (ca. 130 millioner kroner).

Forbes Magazine har beregnet de totale inntektene til utøverne, og ikke bare inntekter de får via konkurransene.

(NTB)

RIKESTE IDRETTSKVINNE: Tennisspilleren Maria Sjarapova fra Russland er den rikeste kvinnen i idrettsverden. Foto: 'EPA/IAN LANGSDON
RIKESTE IDRETTSKVINNE: Tennisspilleren Maria Sjarapova fra Russland er den rikeste kvinnen i idrettsverden. Foto: 'EPA/IAN LANGSDON Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media