DELT LEDELSE: Tiger Woods er i ledelsen sammen med fire andre spillere i WGC-turneringen. Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP/NTB scanpix
DELT LEDELSE: Tiger Woods er i ledelsen sammen med fire andre spillere i WGC-turneringen. Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP/NTB scanpixVis mer

Tiger Woods i delt ledelse

- Det var så lett som det kunne bli i dag.

Tiger Woods gikk førsterunden på seks under par og er i delt ledelse i WGC-turneringen i golf sammen med fire andre spillere.

Woods gikk den første runden på 66 slag og ligger i teten sammen med Sveriges Fredrik Jacobson, fjorårsvinneren Bubba Watson fra USA samt Graeme McDowell fra Nord-Irland og Sergio Garcia fra Spania.

- Her var det mulig å sikre seg noen birdier med smart spill, slo McDowell fast etter den første runden. Han var svært fornøyd med spillet sitt.

Foreløpig er det et kobbel av spillere som ligger i teten, så etter den første runden er det helt åpent. Bak Tiger Woods og co. ligger ti spillere med 67 og 68 slag etter åpningsrunden.

- Det var så lett som det kunne bli i dag, sa Tiger Woods etter den gode åpningsrunden.

- Jeg tror ikke vi kommer til å få så lite vind og så gode forhold gjennom alle de fire dagene vi skal spille. Dersom forholdene forandrer seg og vinden kommer inn fra øst, ja, det er da det kommer til å bli vanskelig, slo Woods fast.

Rory McIlroy slet også denne helgen. Tross en eagle og tre birdier endte han med 73 slag på førsterunden i Miami. Det er et over par, og allerede er iren på etterskudd.

Turneringen fortsetter fredag og avsluttes søndag.

(NTB)