Tiger Woods kan bli kastet ut av US Masters

Golfstjerna med regelbrudd under fredagens runde.

(Dagbladet): Golfstjerna Tiger Woods står i fare for å bli kastet ut av den prestisjetunge turneringen US Masters.

Under fredagens runde foretok amerikaneren et uregelmentert dropp, som nå gjør at han kan bli kastet ut, skriver ESPN.

Det var på hull 15 i går på Augusta-banen at Tiger Woods spilte seg inn på greenen på sitt tredje slag. Ballen traff flagget og gikk ut i vannet. Da han droppet ballen på nytt, har reprisene vist at han var nærmere hullet enn da han slo det opprinnelige slaget, som endte i vannet, skriver nettstedet.
Tiger Woods har vunnet den grønne jakke i US Masters tre ganger tidligere, og denne gangen er blant annet hans kjæreste, alpinstjerna Lindsey Vonn, på plass for å følge han.

Fylte ikke ut scorecardet riktig Ifølge TV 2 skal dommerne lørdag morgen lokal tid se på om droppen ble gjort etter regelboka, og eventuelt om det vil få følger for Woods, som kom tilbake i verdenstoppen for under én måned siden.

Amerikaneren ligger på en delt syvendeplass etter gårsdagens runde, tre slag bak ledende Jason Day.

Feilen Woods gjorde var å ikke føre opp et straffeslag for denne droppen og amerikaneren har dermed ikke fylt ut scorecardet riktig. Om droppen hadde Woods følgende å si etter gårsdagens runde:

-  Jeg gikk til droppområdet som ikke var et veldig godt sted. Det var gjørmete og ikke et egnet sted å droppe ballen. Så da gikk jeg tilbake til hvor jeg opprinnelig slo slaget, men jeg gikk to meter lenger bak, sa Woods.

 KJÆRESTEN:  Alpinstjerna Lindsey Vonn er på plass for å følge kjæresten under US Masters. Nå risikerer hun å se at Tiger Woods blir kastet ut av turneringen. Foto: AP Photo / David Goldman / NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Alpinstjerna Lindsey Vonn er på plass for å følge kjæresten under US Masters. Nå risikerer hun å se at Tiger Woods blir kastet ut av turneringen. Foto: AP Photo / David Goldman / NTB Scanpix Vis mer