Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger Woods kjørte på en brannhydrant og krasjet i et tre

Slapp unna med lettere skader etter ulykken utenfor hjemmet.

I ROUGHEN: Tiger Woods traff en brannhydrant og et tre da han forlot hjemmet sitt i sin Cadillac Escalade 2009-modell halv tre natt til fredag amerikansk tid. Bildet er tatt utenfor huset hans etter uhellet. Foto: WESH-TV/AP/Scanpix
I ROUGHEN: Tiger Woods traff en brannhydrant og et tre da han forlot hjemmet sitt i sin Cadillac Escalade 2009-modell halv tre natt til fredag amerikansk tid. Bildet er tatt utenfor huset hans etter uhellet. Foto: WESH-TV/AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Tiger Woods (33) ble skadd i en bilulykke natt til fredag amerikansk tid. Woods skal ha blitt kjørt til sykehus i ambulanse etter å ha kjørt inn i et tre.

Til tross for at de første nyhetsmeldingene gikk ut på at han skulle ha blitt alvorlig skadd, melder både sykehuset og Tigers PR-folk nå at det var en mindre ulykke, og at han skal være i god form.

Woods kjørte ut av oppkjørselen sin omkring halv tre på natta, traff en brannhydrant og kjørte deretter inn i et tre på naboens eiendom, melder Florida Highway Patrol (FHP) ifølge avisa Orlando Sentinel.

Woods' agent Mark Steinberg sier til CNBC i en e-post at Woods «har det bra».

- Et uhell
Woods ble kjørt i ambulanse til sykehuset Health Central hospital i Ocoee. FHP opplyste at tilstanden var alvorlig.

Etter at det ble klart at skadene slett ikke var så alvorlige, presiserer FHP-talsmann Jorge Delahoz overfor Orlando Sentinel at de alltid omtaler pasientenes tilstand som «alvorlig» dersom de blir fraktet til sykehuset.

Den lokale borgermesteren Gary Bruhn sier til CNN at Tiger ble skrevet ut av sykehuset etter å ha blitt behandlet for sårskader i ansiktet.

- Jeg tror ikke det var mer enn et uhell, sier Bruhn.

Under 50 km/t
Ifølge politiet løste ikke airbagene seg ut i Tigers Cadillac Escalade 2009-modell, noe som ifølge politiet skal indikere at han kjørte saktere enn 50 kilometer i timen.

Politiet sier at det ikke skal ha vært alkohol inne i bildet, men at det foreløpig er uklart om det vil bli tatt ut tiltale mot Woods.

Ifølge WFTV var Woods alene i bilen da han kolliderte.

GOD FORM: Tiger Woods ble behandlet på sykehuset, men så skrevet ut i god form eller krasjen. Foto: Julian Smith, EPA/Scanpix
GOD FORM: Tiger Woods ble behandlet på sykehuset, men så skrevet ut i god form eller krasjen. Foto: Julian Smith, EPA/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media