Tiger Woods måtte jobbe hardt for delt ledelse

- Det var ikke lett i dag.

JOBBET OG SLET: Tiger Woods var en av kun tre som avsluttet dagen under par i San Francisco. Foto: REUTERS/Robert Galbraith/NTB scanpix
JOBBET OG SLET: Tiger Woods var en av kun tre som avsluttet dagen under par i San Francisco. Foto: REUTERS/Robert Galbraith/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiger Woods måtte jobbe knallhard, men slitet betalte seg og etter to runder er han i delt ledelse i US Open sammen med Jim Furyk og David Toms.

De tre har 139 slag etter to runder, noe som betyr at de er de eneste som er under par på banen i San Francisco. De har også en ledelse på to slag til spillerne som jager bak dem.

- Det var ikke lett i dag. For meg var det om å gjøre å være så tålmodig som mulig, og jeg synes jeg gjorde en god jobb med å klare akkurat det, sa Woods etter å ha kommet gjennom den andre runden.

Fire år siden sist Woods har vunnet 14 majorturneringer i karrieren, men nå er det fire år siden han sist sto på toppen av seierspallen etter en slik turnering. Mye kan tyde på at han er på god vei opp av den bølgedalen han har befunnet seg i veldig lenge, og ekspertene mener at det spillet Woods varter opp med noe, tyder på at storhetstiden hans kan være på vei tilbake.

Woods hadde tre bogeyer på de ni første hullene, så det var ingen lett dag for ham, men han reddet seg elegant inn med birdier på hullene nummer 10 og 13. Men han måtte virkelig slite mot slutten for å holde seg i ledelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer