Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger Woods og andre stjerner jakter 21-åring i kampen om seieren i US Masters

Fire slags ledelse.

STOR LEDELSE: 21-åringen Jordan Spieth ser ut til å vinne årets US Masters i golf, men jages hardt av sultne favoritter. Foto: AFP PHOTO/DON EMMERT
STOR LEDELSE: 21-åringen Jordan Spieth ser ut til å vinne årets US Masters i golf, men jages hardt av sultne favoritter. Foto: AFP PHOTO/DON EMMERT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

21-åringen Jordan Spieth ser ut til å vinne årets US Masters i golf, men jages hardt av sultne favoritter.

Likevel skal det vel godt gjøres at han gir fra seg fire slags ledelse ned til engelskmannen Justin Rose før den avsluttende runden. Ett slag bak Rose igjen lurer ringreven Phil Mickelson. Han har vunnet US Masters tre ganger tidligere. Charlie Hoffmann er plassert slaget bak Mickelson igjen.

Om det ikke hadde vært for en dobbeltbogey på det nest siste hullet tredje dag. så ville ledelsen til Spieth ha vært enda større.

- Jeg ble kanskje litt skeptisk et par ganger underveis i dag, men alt i alt synes jeg det gikk bra, sa Spieth.

Sterke golfspillere som Tiger Woods og Rory McIlroy er blant dem som deler 5.-plassen, men med ti slag opp til Jordan Spieth skal det godt gjøres om noen av dem vinner.

- Man vet aldri, og slett ikke på denne banen. Jeg begynner å få styr på lengden av mine slag igjen, kom det optimistisk fra den tidligere verdensener Tiger Woods.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!