Tiger Woods så vidt videre fra første runde

- Ingen av oss spilt opp mot vårt beste.

SLET: Tiger Woods slet seg inn i kampen etter en dårlig start og gikk så vidt videre fra 1. runde i matchplaymesterskapet i golf onsdag. Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP
SLET: Tiger Woods slet seg inn i kampen etter en dårlig start og gikk så vidt videre fra 1. runde i matchplaymesterskapet i golf onsdag. Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiger Woods slet seg inn i kampen etter en dårlig start og gikk så vidt videre fra 1. runde i matchplaymesterskapet i golf onsdag.

Han tapte de to første hullene mot spanske Gonzalo Fernandez-Castano og lå fortsatt under etter 14 hull, men han seiret til slutt med ett hull.

- Ingen av oss spilte opp mot vårt beste. Vi gjorde begge feil, sa Woods.

Woods har vunnet WGC-turneringen tre ganger, sist i 2008. Han har falt til 20.-plass på rankingen.

I neste kamp møter han Nick Watney, som avgjorde sin kamp mot Darren Clarke allerede med fire hull igjen å spille.

For verdensener Luke Donald ble det tidlig exit i Arizona. Engelskmannen tapte med ett hull mot den sørafrikanske veteranen Ernie Els og klarte dermed ikke å forsvare fjorårsseieren sin.

Det betyr også at Rory McIlroy eller Lee Westwood kan overta posisjonen på toppen av verdensrankingen, men da må en av dem vinne denne ukens turnering.

- Det er frustrerende å miste kontrollen på golfballen slik jeg gjorde i dag, sa Donald.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer