Tiger Woods saksøkt etter dødsulykke

En ansatt ved en restaurant eid av Tiger Woods, omkom i en trafikkulykke etter at han ble servert store mengder alkohol. Den omkomnes familie saksøker Woods.

GOLFLEGENDE: Tiger Woods blir saksøkt, skriver TMZ. Foto: NTB scanpix
GOLFLEGENDE: Tiger Woods blir saksøkt, skriver TMZ. Foto: NTB scanpixVis mer

Ifølge søksmålet ble Nicholas Immesberger (24) ferdig med en vakt 10. desember, men ble igjen i restauranten der han ble servert alkohol, skriver TMZ.

Immesberger kolliderte på vei hjem og døde i ulykken. Blodprøver viser at alkoholpromillen hans var mer tre ganger høyere enn det som er tillatt.

Både Woods og kjæresten Erica Herman skal ha kjent Immesberger personlig. Herman er også daglig leder av restauranten. Ifølge den avdødes foreldre var de klar over at 24-åringen hadde et alkoholproblem, uten at de forhindret at han ble servert alkohol.

Familien saksøker nå Woods med begrunnelsen at han «var direkte ansvarlig for å sikre at hans ansatte og ledelse … ikke serverte sine ansatte/kunder for mye».

Woods herjet vilt på golfbanen i en årrekke, men han hadde en rekke nedturer både privat og sportslig etter US Open-triumfen i 2008. Woods ble forrige uke hedret med Presidentens frihetsmedalje, den høyeste sivile utmerkelsen en amerikaner kan få.

Snart skal den amerikanske golfstjerna i aksjon igjen. På torsdag starter PGA-mesterskapet i USA og Woods har muligheten til å vinne to turneringer på rad for første gang på lang tid.