Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger Woods sikret seg historisk PGA-seier

Tiger Woods vant sin 82. PGA-turnering i Japan og er dermed den andre spilleren i historien som har klart det. Viktor Hovland endte på en delt 41.-plass etter variabelt spill.

TIL TOPPS: Tiger Woods fra USA sikret seg sin 82. PGA-seier i Japan mandag. Foto: Lee Jin-man / AP / NTB scanpix
TIL TOPPS: Tiger Woods fra USA sikret seg sin 82. PGA-seier i Japan mandag. Foto: Lee Jin-man / AP / NTB scanpix Vis mer

Den amerikanske golfspilleren Tiger Woods sto imot hjemmefavoritten Hideki Matsuyama og skrev golfhistorie i Japan. Woods avsluttet 19 under par og har nådd samme antall seiere som den amerikanske golflegenden Sam Snead, totalt 82 PGA-seiere. Den rekorden ble satt for 54 år siden.

Hjemmehåpet Hideki Matsuyama endte tre slag dårligere på andreplassen. Rory McIlroy fra Nord-Irland og Sungjae Im fra Japan delte tredjeplassen med 13 slag under par.

Turneringen i Japan ble fredag utsatt på grunn av kraftig regn, og søndag rakk ikke alle å spille ferdig før det ble mørkt. Woods måtte derfor vente til mandag lokal tid for å sikre seg den historiske seieren.

Nordmannen Viktor Hovland spilte ujevnt i turneringen og endte til slutt på en delt 41.-plass. Han åpnet svakt, leverte en god tredjerunde og slet på fjerderunden. Hovland endte på 72 slag, to over par. Han leverte en bogey på hull 11 og klarte aldri bedre enn par på de siste hullene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media