Tiger Woods i bilulykke

Tiger Woods skadd i bilulykke

Golfstjerna skal ha pådratt seg flere skader i beina og måtte opereres. Woods skal ikke være livstruende skadd.

BILEN RULLET OVER: Golfstjerne Tiger Woods krasjet i nærheten av Los Angeles. Foto: GROSS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP / NTB
BILEN RULLET OVER: Golfstjerne Tiger Woods krasjet i nærheten av Los Angeles. Foto: GROSS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Golfstjerna Tiger Woods (45) er skadd i en bilulykke i nærheten av Los Angeles tirsdag morgen amerikansk tid. Det melder det lokale politiet i Los Angeles.

Ifølge pressemeldingen fikk bilen «store skader» etter at den rullet rundt. Woods skal ha vært alene i kjøretøyet og det var ingen andre bilder involvert.

Det meldes blant annet at det ble brukt hydrauliske redningsverktøy (jaws of life) i redningsoperasjonen. Ifølge Fox 11 Los Angeles-journalist Bill Melugin skal Woods ha vært ved bevissthet, og det blir opplyst at han snakket med redningsmannskapene.

Woods er fraktet til et lokalt sykehus, hvor han behandles for «skader». Ifølge flere amerikanske medier, deriblant ESPN, skal han ikke være livstruende skadd.

Det meldes fra agenten Mark Steinberg at Woods har «pådratt seg flere skader i beina» og at han «for øyeblikket opereres». Det opplyses blant annet til GolfDigest.

CNN melder at skadene er «fra moderate til kritiske», ifølge talsmann Henry Narvez i Los Angeles' brannvesen. LA County sheriff Alex Villanueva sier ifølge LA Times at Woods er «heldig som er i live».

En kilde i politiet sier til TMZ at det ikke er mistanke om alkoholpåvirket kjøring. Det er ikke sagt noe om eventuelle andre medikamenter.

TMZ har også fått tilgang til anropet til nødetatene, hvor det kommer fram at de raskt oppfattet at det var en person som satt fast i bilen og at de sperret av området raskt.

STORE SKADER: Dette er bilen til Tiger Woods etter ulykken. Foto: AP
STORE SKADER: Dette er bilen til Tiger Woods etter ulykken. Foto: AP Vis mer

Hadde golfkurs

Skuespiller David Spade la ut et bilde av seg selv i sosiale medier sammen med Tiger Woods tidligere tirsdag, etter at golferen skal ha holdt golfkurs.

Woods skal ha vært i California på et golf-oppdrag med GolfDigest/GOLFTV, hvor han altså blant annet holdt golfkurs for et knippe kjendiser. Det melder GolfDigest selv. Woods hadde blant annet kurs med basketlegende Dwayne Wade mandag, som selv la ut melding om dette på Instagram.

Woods skal ha deltatt på innspilling mandag, men dukket aldri opp tirsdagen.

Vært i bilulykke tidligere

Woods uttalte så sent som mandag at hans vedvarende ryggplager kan sette ham utenfor US Masters i april. Woods ble operert i desember og er fortsatt ikke tilbake i trening, skriver NTB.

Det er ikke første gang Woods er involvert i et biluhell. I 2009 krasjet han bilen sin utenfor sitt hjem. Det viste seg senere at bakgrunnen den gang var en voldsom krangel med hans daværende kone, som hadde avdekket hans utroskap.

I 2017 ble han pågrepet av politiet som fant ham sovende i bilen. Han ble siktet for kjøring i påvirket tilstand. Woods forklarte at han hadde tatt smertestillende medikamenter uten å være klar over hvor sterke de var, skriver NTB.

Woods har tidligere vært verdens suverent beste golfspiller og har blant annet vunnet 15 majorturneringer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer