TITTELFORSVARER: Her er Tiger Woods på vei mot seieren i Memorial-turneringen på Muirfield Village-banen i Dublin i delstaten Ohio i fjor. Til uka er han tilbake etter skade for å forsvare tittelen. Foto:  Andy Lyons, Getty Images/AFP/Scanpix
TITTELFORSVARER: Her er Tiger Woods på vei mot seieren i Memorial-turneringen på Muirfield Village-banen i Dublin i delstaten Ohio i fjor. Til uka er han tilbake etter skade for å forsvare tittelen. Foto: Andy Lyons, Getty Images/AFP/ScanpixVis mer

Tiger Woods tilbake etter skade

Spiller i Ohio neste uke.

|||
Tiger Woods kommer til å gjøre comeback i Memorial-turneringen i Dublin, Ohio neste uke.

Det bekrefter golfesset selv. Han har ikke konkurrert siden han måtte trekke seg på grunn av en skade i nakken i Players Championship for en måned siden.

- Legen rådet meg til å ta noen ukers fri for å slappe av etter at smertene slo til i nakken. Det rådet fulgte jeg, sier Woods på sin egen hjemmeside.

Han sier også at han har fått behandlinger for det smertefulle nakken. Han står med seier i 14 majorturneringer til nå i karrieren som fortsetter for fullt.

Han måtte ta en lang pause etter at det ble avslørt at han hadde vært utro mot kona Elin, men det ser ut som om han er på vei tilbake for fullt nå.

Det er også bekreftet at han skal spille i US Open midt i juni, men for å komme med på det amerikanske Ryder Cup-laget må han kvalifisere seg som alle andre. Det kommer ikke til å bli aktuelt å gi verdenseneren friplass på laget som skal møte Europa i den tradisjonelle turneringen.

(NTB)