Tigergull

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Brane Tigers- S.O. Sverige 4- 3. - Det eneste topplaget vi har på Kongsvinger, sier Ernst A. Lersveen og feirer NC-gullet med tigergutta. - Ikke så rart - jeg har lært av del Piero, sier tremålscorer Rudi Eriksen.

TV2-Ernst er en av Brane Tigers største supportere. I går så han gutta ta gull iført signert tigerdrakt utdelt før avspark. Og Brane trengte seieren etter sølv og bronse fra før. Sjøl om det så stygt ut på 0- 1.

- Et fenomenalt lag, sier Lersveen. - Det kan ikke bli bedre, eller større lykke, enn dette.

Strukket korsbånd

- Svenskene fikk et par unødvendige mål, men vi klarte det til slutt, sier hat-trick Rudi.

- Dette er det største jeg har vært med på. Men jeg var litt redd for at jeg ikke kunne spille finalen - jeg var på feltsykehuset med strukket korsbånd torsdag ettermiddag.

- Heldigvis gikk det bra.

Special Olympics Sverige tok ledelsen før Rudi Eriksen slo inn sin første fulltreffer til 1- 1.

- Det målet var ikke så fint, sier han til Dagbladet.

Slo svensken

- Jeg er mer fornøyd med den corneren jeg skrudde rett inn til 3- 2. Og langskuddet til 4- 2 satt i hjørnet det også. I kveld skal vi feire seieren.

Er det mulig å bli gladere?

Neppe!

Og er det mulig å gå på lettere sko enn de tigergutta løp rundt i på sletta i går ettermiddag? Nei, det er ikke det. Du kan vinne hva du vil uten å kjenne den samme følelsen.

Brian Frank er dansk og trener for Brane Tigers. Han gråt med gutta sine da svensken var slått. For det var det alt handlet om - å slå svensken.

Det var i hvert fall det Ernst A. Lersveen brølte fra linja kampen igjennom.

<B>HELTEN:</B> Rudi Eriksen var den lykkeligste av alle Tigergutter i går, etter å ha scoret tre av Brane Tigers mål i 4-3 seieren mot Special Olympics Sverige i finalen i klasse Z.