Tiger\'n og Pettersen vraket

Får ikke hoppe i Vikersund.

Tommy Ingebrigtsen og Sigurd Pettersen trøbler videre og er utelatt fra det norske skiflygingslaget som skal hoppe i Vikersund.

De må prioritere trening, mens Anders Bardal, Lars Bystøl, Tom Hilde, Roar Ljøkelsøy, Bjørn Einar Romøren, Jon Aaraas samt hoppukevinner Anders Jacobsen får sjansen i helgens to skiflygingsrenn.

- Det laget vi har tatt ut er det beste. Ut ifra en grundig vurdering mener vi disse sju er best skikket til å delta. Det er alltid utfordrende å ta ut lag, men det var ikke veldig vanskelig nå, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til NTB.

Aaraas var med i hoppuken, men ble sendt hjem etter en tung start. Han har trent på Lillehammer.

- Jon har tatt store steg denne sesongen og har sammen med Lars Bystøl vært den beste av dem som har trent på Lillehammer. Vi har stor tro på Jon. Han får nyttig matching, sier Bråthen.

- Hva med Sigurd og Tommy?

- De som ikke har dokumentert form må trene mer, sier hoppsjefen.

(NTB)

UTELATT: Tommy Ingebrigtsen har sin styrke i skiflyging, men må i stedet trene når verdenseliten samles i Vikersund. Foto: SCANPIX
UTELATT: Tommy Ingebrigtsen har sin styrke i skiflyging, men må i stedet trene når verdenseliten samles i Vikersund. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>UTELATT:</B> Sigurd Pettersen fikk ikke være med i Hoppuka, og får heller ikke være med i Vikersund.