VERSTE SIDEN 1997: Tiger Woods er nede på 12. plass på verdensrankingen. Det er hans svakeste plassering siden han lå på 13. i april 1997. Foto: Hans Deryk, Reuters/Scanpix
VERSTE SIDEN 1997: Tiger Woods er nede på 12. plass på verdensrankingen. Det er hans svakeste plassering siden han lå på 13. i april 1997. Foto: Hans Deryk, Reuters/ScanpixVis mer

Tigers dårligste plassering på 14 år

Har ramlet ned til 12. plass på verdensrankingen.

Formsvake Tiger Woods ramler fire plasser på verdensrankingen. Golferen er bare nummer 12 i verden, den skandaleomsuste idrettsstjernens svakeste plassering på 14 år.

Den tidligere verdenseneren har ikke vunnet noe siden han vant Australian Masters i 2009. Woods har ikke vært til å kjenne igjen etter den mye omtalte utroskapsskandalen.

Ikke siden 6. april 1997, da han lå på 13.-plass, har Tiger Woods vært utenfor topp ti. Woods har vært en skygge av seg selv etter at hans forsøk på å redde ekteskapet med svenske Elin Nordegren feilet.

Det nærmer seg tre år siden han vant sin 14. og foreløpige siste majortittel. 35-åringen har også vært gjennom flere inngrep for å bli kvitt en brysom skade i det venstre kneet. Flere ganger har golfstjernen sagt at han vil legge opp den dagen han ikke lengre føler at han henger med på øverste nivå.

- For meg er det veldig enkelt, og det er å slutte når mitt beste ikke lengre er godt nok, sa Woods blant annet til Reuters foran US Open i 2008.

(NTB)