Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tigers dårligste plassering på 14 år

Har ramlet ned til 12. plass på verdensrankingen.

VERSTE SIDEN 1997: Tiger Woods er nede på 12. plass på verdensrankingen. Det er hans svakeste plassering siden han lå på 13. i april 1997. Foto: Hans Deryk, Reuters/Scanpix
VERSTE SIDEN 1997: Tiger Woods er nede på 12. plass på verdensrankingen. Det er hans svakeste plassering siden han lå på 13. i april 1997. Foto: Hans Deryk, Reuters/Scanpix Vis mer

Formsvake Tiger Woods ramler fire plasser på verdensrankingen. Golferen er bare nummer 12 i verden, den skandaleomsuste idrettsstjernens svakeste plassering på 14 år.

Den tidligere verdenseneren har ikke vunnet noe siden han vant Australian Masters i 2009. Woods har ikke vært til å kjenne igjen etter den mye omtalte utroskapsskandalen.

Ikke siden 6. april 1997, da han lå på 13.-plass, har Tiger Woods vært utenfor topp ti. Woods har vært en skygge av seg selv etter at hans forsøk på å redde ekteskapet med svenske Elin Nordegren feilet.

Det nærmer seg tre år siden han vant sin 14. og foreløpige siste majortittel. 35-åringen har også vært gjennom flere inngrep for å bli kvitt en brysom skade i det venstre kneet. Flere ganger har golfstjernen sagt at han vil legge opp den dagen han ikke lengre føler at han henger med på øverste nivå.

- For meg er det veldig enkelt, og det er å slutte når mitt beste ikke lengre er godt nok, sa Woods blant annet til Reuters foran US Open i 2008.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media