Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tigers svigermor skrevet ut fra sykehuset

Hadde sterke magesmerter.

TIL SYKEHUS I NATT: Det er nå bekreftet at det var Barbro Holmberg, svigermoren til Tiger Woods, som ble fraktet fra hans hjem til sykehuset i Florida i natt. Foto: Scanpix/AP
TIL SYKEHUS I NATT: Det er nå bekreftet at det var Barbro Holmberg, svigermoren til Tiger Woods, som ble fraktet fra hans hjem til sykehuset i Florida i natt. Foto: Scanpix/AP Vis mer

||| (Dagbladet): Barbro Holmberg er fylkesmann i Sverige, tidligere minister og moren til Elin Nordegren, kona til golfstjerna Tiger Woods.

Det er på grunn av det siste at hun har blitt dratt inn i medienes søkelys. I natt ble en kvinne fraktet i all hast fra Woods' hjem og til sykehuset Health Central Hpospital.

Sykehuset bekreftet i dag at kvinnen som ble innlagt er Holmberg. Hun ble lagt inn på grunn av smerter i mageregionen, men ble i kveld norsk tid skrevet ut fra sykehuset etter et 11 timers langt opphold.

- Hun forlot sykehuset i en rullestol, akkurat som alle andre pasienter, sier Dan Yates, talsmann for sykehuset.

Holmberg hviler nå i ett av husene til Tiger Woods og døtrene Elin og Josefin skal være sammen med henne, ifølge Aftonbladet.

De tre svenske kvinnene spiste middag sammen på restaurant i går kveld. Da Holmberg fikk sterke magesmerter om natten mistenkte døtrene at hun var matforgiftet og tilkalte ambulanse.

MEDIESIRKUS: Etter enorm oppmerksomhet i både amerikanske og internasjonale medier, bekreftet i dag sykehusets informasjonssjef Dan Yates at Holmberg var lagt inn og at tilstanden er stabil. Foto: Scanpix
MEDIESIRKUS: Etter enorm oppmerksomhet i både amerikanske og internasjonale medier, bekreftet i dag sykehusets informasjonssjef Dan Yates at Holmberg var lagt inn og at tilstanden er stabil. Foto: Scanpix Vis mer

Kvinnelig sjåfør
Det var halv tre i natt amerikansk tid (halv ni norsk tid) at ble det ringt en nødtelefon fra Tiger Woods hjem i Isleworth i Orlando, Florida.

Flere lokale medier, blant andre avisa Orlando Sentinel, meldte at en kvinnelig pasient ble fraktet til sykehuset i ambulanse.

Også en Cadillac Escalade av samme type som Tiger krasjet 27. november - men med et registreringsnummer som skilte seg fra ulykkesbilen med bare ett symbol - ankom sykehuset like etter nødsamtalen. Lokale medier meldte raskt at sjåføren var Elin Nordegren.

I går ble det kjent at Holmberg hadde tatt ut ferie og reist til USA for å være hos datteren sin. Etter bilkrasjen for halvannen uke siden har det dukket opp stadig nye historier om at Woods skal ha vært utro. Golfstjerna har vært gift med svenske Nordegren i fem år og paret har to barn sammen.

Hemmelig navn
Kjendisnettstedet TMZ skriver at Woods skal ha blitt innlagt på Health Central Hospital under aliaset William Smith etter bilulykken. Navnet skal i tillegg ha blitt endret etter hvert, for å hindre at noen skulle finne ut at golfstjernen var på sykehuset.

Elin Nordegren skal ha vært ved sin manns side, mens legene måtte intubere for å hjelpe Woods med å puste.

Innleggingspapirene kategoriserte Woods-diagnosen som «overdose».

Etter Woods' bilulykke ble det rapportert at golfstjernen var foreskrevet Vicodin og Ambien, henholdsvis et smertestillende middel og en sovemedisin.

SYK: Barbro Holmberg har tatt ferie hele uka for å reise til USA og støtte datteren gjennom krisen. Foto: Scanpix
SYK: Barbro Holmberg har tatt ferie hele uka for å reise til USA og støtte datteren gjennom krisen. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media