GIR SEG: Tiger Woods' «swing coach» Hank Haney slutter som trener for golfstjernen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Hans Deryk
GIR SEG: Tiger Woods' «swing coach» Hank Haney slutter som trener for golfstjernen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Hans DerykVis mer

Tigers trener slutter

Hank Haney informerte Woods mandag kveld.

|||

Hank Haney har sagt opp jobben sin som trener for golfesset Tiger Woods.

Det offentliggjorde Haney mandag, samme dag som Woods fortalte at nakkeskaden hans setter en stopper for spill inntil videre.

Ifølge Haney var det hans egen avgjørelse om å trekke seg. Han har vært 34-åringens trener siden 2004.

Woods har slitt med spillet sitt etter comebacket på golfbanen, og det har ført til spekulasjoner om at Haney ville slutte. Sist helg benektet Woods at samarbeidet ville bli avsluttet.

- Jeg har informert Tiger Woods i kveld (mandag) om at jeg ikke lenger kommer til å være treneren hans, sier Haney i en uttalelse som er lagt ut på thegolfchannel.com.

Woods tok seg i vinter en lang pause fra golfspillingen i kjølvannet av utroskapsskandalen som ble kjent i november i fjor. Haney tror og håper at verdenseneren kommer tilbake til toppen.

- Jeg tror at hvis han holder seg skadefri og hodet klart, vil vi få se Tiger Woods spille igjen slik vi vet han kan. Jeg ønsker Tiger det beste, ikke bare i golf, men også med å finne fred og lykke i alle sine områder i livet, sier Haney.

(NTB)