TIK kan snart være historie

Skylder 1,5 mill.

Trondheim Ishockeyklubb kan om få dager være historie. Styreleder Geir Hatling vurderer å gå til skifteretten for å begjære klubben konkurs.

- Det er bedre at vi avslutter nå, enn at vi driver videre på kreditors regning ut sesongen, sier styreleder Geir Hatling til Adresseavisen.

Hatling antyder overfor avisen at klubben nærmer seg slutten. Snuoperasjonen han ble med på i sommer ser ikke til å gå veien.

TIK skylder 1,5 millioner kroner i spillerlønn og andre utgifter. En del av beløpet vil bli dekket inn av utestående fordringer, men styrelederen ser ikke hvordan trondheimsklubben skal driftes fra februar og fram til sommeren.

- For at jeg skal føle meg bekvem med situasjonen til sommeren, vil jeg si at vi trenger cirka halvannen million kroner. Men det er ikke noe eksakt tall. Det viktigste er at det må komme en løsning som gjør at det er grunnlag for videre drift, sier han.

Spillerne i TIK har ikke fått lønn på to måneder, og i forrige uke forlot Pierre Berggren klubben. Etter det Adresseavisen erfarer er det også andre spillere som har tenkt den tanken.

(NTB)

MOT STUPET: TIK skylder 1,5 millioner kroner i spillerlønn og andre utgifter. Styreleder Geir Hatling vurderer å gå til skifteretten for å begjære klubben konkurs.
MOT STUPET: TIK skylder 1,5 millioner kroner i spillerlønn og andre utgifter. Styreleder Geir Hatling vurderer å gå til skifteretten for å begjære klubben konkurs. Vis mer