Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIK-trenere trekker seg

Tar konsekvensen av svake resultater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Trondheim Ishockeyklubbs (TIK) hovedtrener Tommy Sandlin, assistenttrener Einar Olsvik og sportssjef Tommy Iversen har i dag stilt sine posisjoner til disposisjon, skriver TIKs hjemmesider.


Årsaken er lagets svake sportslige resultater inneværende sesong. Men det er ikke spillerkrav som har ført til dagens avgjørelse.

- Vi må ta konsekvensene av at vil ligger og tafser nede på 9. plass, når vi har ambisjoner om å ligge på 3-4. plass, sier Iversen, som fortsatt fungerer som pressesjef, til Adresseavisens nettutgave.

Assistenttrener Einar Olsvik skal lede laget fram til styret får en ny trener på plass.

REDDER: TIK-keeper Joakim WIberg redder her en straffe fra Vålerengas Greg Day. Men det reddet ikke jobben til flere av TIK-trenerne, som i dag sa opp. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
REDDER: TIK-keeper Joakim WIberg redder her en straffe fra Vålerengas Greg Day. Men det reddet ikke jobben til flere av TIK-trenerne, som i dag sa opp. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!