Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIK unngår konkurs

Betalte 250 000 til kemneren.

Trondheim Ishockeyklubb betalte mandag kveld beløpet på 250.000 kroner til kemneren og unngår dermed å bli slått konkurs tirsdag.

Ifølge adressa.no har TIK, som skuffet stort i eliteserien denne sesongen, betalt de nødvendige 250.000 kronene. Det bekrefter styreleder i klubben, Marvel Kuvås overfor avisa. Trønderne hadde frist til tirsdag klokken 12.30 med å betale summen. Ifølge kemner Rolf Røkke vil den resterende millionen klubben skylder, bli betalt gjennom en betalingsavtale.

- Dette er et omstridt krav som vi skal i dialog med kemneren om over påske, sier imidlertid styreleder Kuvås til adressa.no Fristen til å betale resten av pengene er satt til utgangen av mai måned.

- Jeg kan bekrefte at vi har betalt engangsbeløpet. Hvordan det blir med resten, får vi komme tilbake til, understreker Kuvås.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling