Til alle som begynner å få nok av Northug ...

... Det er bare 77 dager til seriestart.

BLE FRAGÅTT: Petter Northug kjempet om bonussekunder, før han ble fragått i Oberstrorf i dag. Her er han sammen med sportssjef Åge Skinstad. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
BLE FRAGÅTT: Petter Northug kjempet om bonussekunder, før han ble fragått i Oberstrorf i dag. Her er han sammen med sportssjef Åge Skinstad. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo - mandag 3. januar:

Under VM i Sør-Afrika startet jeg en blogg som etter hvert tok en kurs jeg verken hadde planlagt eller kunne ane konsekvensene av. Tre dager inn i det nye året er disse bokstavene begynnelsen på en dagbok som skal følge og overvåke 2011 med brutal (u)ærlighet og løse kanter.

Der fotball og alt the beautiful game fører med seg av gleder, sorger og idioti selvfølgelig vil få den største oppmerksomheten.

Uten at de som ennå ikke har tatt det inn over seg - fotballens skjønnhet mener jeg - på noen som helst måte vil bli utelatt eller fredet.

Sommerens notater på Dagbladet.no førte med seg en del uventet støy etter at et besøk i Soweto-ghettoen Kliptown styrte samvittigheten i retning en spontan innsamlingsaksjon for barna på SKY-senteret (Soweto Kliptown Youth). Mye var (sikkert) berettighet.

Andre ting, som at herrene Tom Stalsberg og Morten P startet aksjonen for å sette seg selv i et godt lys, var direkte stygge. For selv om Fellesrådet for Afrika - av kollega Stalsberg døpt Fasitrådet for Afrika (det kan røpes at Stalsberg fikk et mentalkolerisk anfall da kritikkens slagside nådde Johannesburg) - har rett i at det ikke er lett å drive hjelpearbeid i Afrika, så vil private initiativ aldri være feil. Det øret nekter jeg å høre på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer