Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIL bekrefter Arsenal-interesse for Kara

- Har vært dialog gjennom agenter, sier Kræmer.

ETTERTRAKTET: Tromsø kan ha gjort et varp på overgangsmarkedet da de sikret seg Kara Mbodji fra Diambars i Senegal. Nå bekrefter klubben at selveste Arsenal er interessert i den solide midtbanemannen.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
ETTERTRAKTET: Tromsø kan ha gjort et varp på overgangsmarkedet da de sikret seg Kara Mbodji fra Diambars i Senegal. Nå bekrefter klubben at selveste Arsenal er interessert i den solide midtbanemannen.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Sportsdirektør Morten Kræmer i Tromsø bekrefter for første gang at Arsenal er interessert i Kara Mbodji.

Kara har levert en solid sesong for TIL og hjulpet klubben til tredjeplass på tabellen. Arsenal har fulgt Kara over en lang periode, og Kræmer bekrefter interessen fra London-klubben, melder NRK.

- Vi har ikke vært i direkte dialog med Arsenal. Dette pleier først å gå via agenter. Og det har også skjedd i dette tilfellet. Og vi kan i hvert fall bekrefte at interessen er til stede, det kan vi gjøre, sier Kræmer.

Karas agent, Jim Solbakken, sier det ikke haster med en overgang for Kara.

- Vi søker nye utfordringer for Kara på sikt. Men det har ingen hast. Kara har det veldig bra i Tromsø, sier Solbakken til NRK.

20-åringen fra Senegal kom til Tromsø fra Diambars-akademiet i hjemlandet - hjertebarnet til tidligere Arsenal-kaptein Patrick Vieira.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!