ETTERTRAKTET: Tromsø kan ha gjort et varp på overgangsmarkedet da de sikret seg Kara Mbodji fra Diambars i Senegal. Nå bekrefter klubben at selveste Arsenal er interessert i den solide midtbanemannen.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
ETTERTRAKTET: Tromsø kan ha gjort et varp på overgangsmarkedet da de sikret seg Kara Mbodji fra Diambars i Senegal. Nå bekrefter klubben at selveste Arsenal er interessert i den solide midtbanemannen.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

TIL bekrefter Arsenal-interesse for Kara

- Har vært dialog gjennom agenter, sier Kræmer.

|||Sportsdirektør Morten Kræmer i Tromsø bekrefter for første gang at Arsenal er interessert i Kara Mbodji.

Kara har levert en solid sesong for TIL og hjulpet klubben til tredjeplass på tabellen. Arsenal har fulgt Kara over en lang periode, og Kræmer bekrefter interessen fra London-klubben, melder NRK.

- Vi har ikke vært i direkte dialog med Arsenal. Dette pleier først å gå via agenter. Og det har også skjedd i dette tilfellet. Og vi kan i hvert fall bekrefte at interessen er til stede, det kan vi gjøre, sier Kræmer.

Karas agent, Jim Solbakken, sier det ikke haster med en overgang for Kara.

- Vi søker nye utfordringer for Kara på sikt. Men det har ingen hast. Kara har det veldig bra i Tromsø, sier Solbakken til NRK.

20-åringen fra Senegal kom til Tromsø fra Diambars-akademiet i hjemlandet - hjertebarnet til tidligere Arsenal-kaptein Patrick Vieira.

(NTB)