Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIL berget ett poeng

Dommeren i fokus i København.

(Dagbladet.no): FC København - Tromsø 2-2: Tromsø ledet to ganger, men klarte til slutt bare uavgjort i bortemøtet mot FC København i Royal League.

Karim Essediri scoret begge TILs mål, i en kamp der Janne Hietanen fikk rødt kort for å ha stoppet et skudd med hånda etter en snau times spill.

Dermed måtte nordmennene spille med ti mann den siste halvtimen.

FC København presset stort i 2. omgang, men Tromsø hadde også sine sjanser. Blant annet skulle Lars Iver Strand trolig hatt straffespark da han ble dratt ned i feltet. 

- Et godt resultat. Kanskje var vi litt heldige. Samtidig var vi utrolig nær 3-1 ved noen anledninger, sier Tromsø-trener Otto Ulseth til TVNorge etter kampen.

Sibusiso Zuma og Alvaro Santos scoret målene for FC København.

- Dette er langt ifra det vi hadde håpet på. I 2. omgang synes jeg vi kjørte over dem, men vi klarte ikke å score, sier FCKs norske spiller, Magne Hoseth, til TVNorge.

Landslagssjef Åge Hareide og tidligere Tromsø-spiller Morten Gamst Pedersen var blant tilskuerne på tribunen i Parken.

Tromsø ligger sist på tabellen med fattige to poeng. Arne Erlandsens IFK Göteborg, som slo Brøndby 3-0 i kveld, er på topp.

MÅLHELTEN: Karim Essediri scoret begge målene for Tromsø.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media