Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIL dummet seg ut

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Lyn- Tromsø 4- 0. - Dette er det dårligste TIL-laget jeg noen gang har spilt på. Slettere innsats har vi heller aldri levert, sier Drillos-spilleren Steinar Nilsen (25) etter gårsdagens totalhavari mot forlengst nedrykksklare Lyn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han får støtte av Chelsea-spionen Gwyn Williams. - Tromsø får nok en tøff kveld mot oss i E-cupen torsdag.

Sjokktapet gjør at Tromsø må spille kvalifisering mot Eik-Tønsberg om retten til en plass i Tippeligaen 1998.

- Normalt er vi et mye bedre lag enn Eik. Akkurat nå er vi dårlige nok til å rykke ned. Jeg forstår ikke hvordan dette er mulig, sier Steinar Nilsen og stirrer vantro framfor seg i garderoben.

For et år siden jublet TIL-spillerne over å ha slått Bodø/Glimt 2- 1 i cupfinalen.

- På de sju siste kampene har vi tatt to poeng. Tapet i går gjør at vi er tredje sist for aller første gang. Nedturen har vært helt utrolig. Gang på gang har vi misbrukt matchballer. En av hovedgrunnene er nok at vi ikke har forstått alvoret, sier Steinar Nilsen.

Torsdag er Chelsea E-cupmotstander i Tromsø. Første kvalifiseringskamp mot Eik blir trolig søndag.

- Chelsea-kampen har jeg ikke lyst til å tenke på før onsdag. Først skal jeg være sur noen dager. Denne uka kommer til å bli et helvete, sier Steinar Nilsen etter gårsdagens årsverste på landskampbanen.

Lyns tomålsscorer Jo Tessem (25) velger trolig Molde som ny klubb.

Hele Norges coronakart