Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIL-keeper måtte betale for landslagsplass

Krav om penger fra Bosnia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 13 bosniske spillere truer med boikott av landslaget dersom forbundsledelsen ikke skiftes ut.

Det kommer ikke som noen overraskelse på Tromsøs bosniske keeper Sead Ramovic.

Han forteller til Nordlys i dag at han som Wolfsburg-målvakt fikk beskjed om han kunne blitt tatt ut på landslaget, men bare dersom han betalte for det.

- For to år siden fikk jeg selv et tilbud fra en person i fotballforbundet via agenten min, som sa at hvis jeg betalte han penger, så skulle jeg bli tatt ut på landslaget, sier Ramovic til avisa.

Han har spilt én landskamp - gratis - og kommer aldri til å punge ut for en plass. Han vil ikke navngi personene i forbundsledelsen som sto bak tilbudet, av frykt for å havne i bråk.

I går fikk Bosnia-trener Blaz Sliskovic sparken etter en dårlig start på EM-kvaliken. Forbundsledelsen sitter fortsatt.

- Korrupsjon har vært en del av Balkan-mentaliteten etter krigen. Men jeg tror at hvis man får skiftet ut sentrale personer, så kan det være håp også for landslaget fremover, sier TIL-keeperen til Nordlys.

Bosnia har kapret fire poeng på fire EM-kvalikkamper og møter Norge på Ullevaal 24. mars neste år.

AVSLO TILBUD: Sead Ramovic vil gjøre seg fortjent til bosnisk landslagsplass, han ønsker ikke å betale for det. Foto: Scanpix
AVSLO TILBUD: Sead Ramovic vil gjøre seg fortjent til bosnisk landslagsplass, han ønsker ikke å betale for det. Foto: Scanpix Vis mer
image: TIL-keeper måtte betale for landslagsplass