Til krig mot Bogen

Dyp mistillit til skipresident Jan Jensen lå bak Bjørn-Ivar Carlsens bitre avgang fra Skiforbundet i fjor. Han tar det som en personlig seier at Kjell O. Kran og Harald Norvik har håndplukket ham tilbake til idretten for å slåss mot Terje Bogens Sponsorservice.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- En tillitserklæring. Jeg er glad for å være tilbake. Det er i idretten jeg har hjertet mitt, sier Carlsen til Dagbladet.

- Er det en personlig seier å få tillit fra Kran og Norvik etter det som skjedde i fjor?

- Ja.

9. mars i fjor sa Carlsen opp generalsekretærjobben i Skiforbundet i protest mot president og styreleder Jan Jensen. Utover våren fulgte stort sett hele markedsavdelingen i Skiforbundet samme vei av samme årsak. For Carlsen ble pausen fra idretten kort. Som administrerende direktør i Norges Idrettsforbunds nysatsing onTarget, skal han nå rapportere til styreleder Harald Norvik. Målsetting: å framstå som den mest innovative, helhetstenkende og effektive aktør i sponsormarkedet.

Blir tøft

- Sponsorservice er stivbeint, fastslår NIFs generalsekretær Ivar Egeberg.

Med det utgangspunktet, gjenstår det å se hva som blir enklest for Carlsen og onTarget: å knekke Bogen eller slutte fred med Jensen. Det skal nok mye oppfinnsomhet til før Carlsen & co. kan bokføre andeler av den betydelige sponsorforvaltningen Jensens trenger.

- Jeg ser ikke bort fra at det vil skurre litt i forhold til Skiforbundet, innrømmer Norvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer