Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Til krig uten forsvar

LONDON (Dagbladet): Manchester United har sluppet inn 26 mål i Premier League denne sesongen. Klubben har siden seriestart brukt åtte forskjellige stoppere foran keeper Barthez.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Krise før kveldens viktige Champions League-kamp? Nei, sier David Beckham. Mesterne ligger på åttende plass. Bare West Ham har sluppet inn flere mål.

- Lagånden hos oss, den er der, men vi må få tilbake tryggheten og selvtilliten, sier David Beckham til Manchester-klubbens TV-kanal- og nettside MUTV. Det er til denne kanalen Uniteds spillere, og manager sir Alex Ferguson, helst vil uttale seg. Årsaken er at MUTV sjelden stiller kritiske spørsmål.

Trøbbel

Men Beckham legger ikke skjul på at det er trøbbel i kulissene på Drømmenes teater før United i kveld skal møte gode Boavista fra Portugal.

- Vi har skuffet oss selv med det vi har prestert i det siste, men det er opp til oss selv å få oss ut av disse problemene. Selvsagt har det vært trøbbel, men vi er sterkt lag med sterke spillere, og sammen skal vi klare det, hevder Beckham.

Englands kaptein har på klubbnivå denne sesongen spilt under pari. Lørdag mot Chelsea ble han byttet ut med Ole Gunnar Solskjær.

Ikke aleine

Nå er ikke Beckham aleine om å ha mistet form og farge. Kollektivt er laget langt nede. Den eneste som spiller med hjertet - både utenpå og innafor trøya - er Roy Keane.

Sist som en midtstoppernatts drøm.

Manchester United har siden seriestart brukte åtte forskjellige stoppere foran Fabien Barthez: Wes Brown, Laurent Blanc, Mikael Silvestre, Gary Neville, David May, Ronny Johnsen, John O'Shea og Jaap Stam. Kanskje ikke så rart at Barthez blir litt svimmel, men i kveld har ikke United råd til en bilsjuk franskmann.

  • Boavista kommer til Old Trafford som leder i Uniteds CHL-gruppe.
Hele Norges coronakart