Til kvartfinale: - Helt vanvittig

Casper Ruud (24) tok seg til kvartfinale i Roland Garros. Drømmen om en ny finale lever.

TIL KVARTFINALE: Casper Ruud er klar for kvartfinale i Roland Garros. Foto: NTB
TIL KVARTFINALE: Casper Ruud er klar for kvartfinale i Roland Garros. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Casper Ruud - Nicolas Jarry 3-0 (7-6, 7-5, 7-5)

French Open ser du på Eurosport og Discovery+.

- Jeg må være brutalt ærlig. Casper må nok spille bedre enn det han har gjort i snitt de første kampene denne turneringen.

Casper Ruud gjorde som Discovery-kommentator Ola Bentzen sa: Etter seier i strake sett er nordmannen klar for kvartfinale i Roland Garros. I kvartfinalen venter dansken Holger Rune eller Francisco Cerundolo fra Argentina.

- Det var tre tøffe sett. Hvis vi hadde spilt fem sett, så vet jeg ikke hvor lang denne kampen ville blitt, sier Ruud etter den over tre timer lange kampen på grusen i Paris.

Ruud fortsetter:

- Dette var stort for meg med tre tøffe sett. Jeg gjorde jobben og følte meg fysisk fin. Vi har gjort en god jobb i de siste to årene og er glad for å være i kvartfinalen, sa Ruud i arenaintervjuet.

Imponerte i åpningen

I en jevn og tett kamp var det Ruud som gjorde færrest feil og spilte den sikreste tennisen, mens storvokste Jarry på 1,98 meter var litt mer vill i spillestilen selv om han hadde flest vinnerslag. Ruud var det lille, nødvendige hakket bedre gjennom hele kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer