TIL leier inn Reginiussen

Henter stopper fra Schalke 04.

LANDSLAGSSTOPPER: Tore Reginiussen (t.h.) fikk Schalke-kontrakt etter sitt gjennombrudd på landslaget. Her mot Sør-Afrika på Ullevaal.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
LANDSLAGSSTOPPER: Tore Reginiussen (t.h.) fikk Schalke-kontrakt etter sitt gjennombrudd på landslaget. Her mot Sør-Afrika på Ullevaal. Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tromsø og trener Per-Mathias Høgmo forsterker laget med klubbens eks-stopper Tore Reginiussen (24).

Det melder TILs hjemmeside.

Reginussen forlot nettopp Tromsø for Schalke 04 som bosmanspiller i desember 2009. Siden er han også blitt leid ut til italienske Lecce, uten å få spille.

Nå lånes han hjem for drøye tre måneder, ut juni.

- Tore er snart kampklar, og han har trent godt den siste tiden. Med Tore tilbake i TIL-trøyen har vi den backupen vi trenger i forsvaret. Tore har slitt med spilletid i Italia og Tyskland grunnet skadeproblemer, men han er nå snart tilbake i kampform og klar til å gi alt i TIL-trøyen igjen, sier TIL-direktør Morten Kræmer til klubbsida.

24-åringen håper han er kvitt skadene.

- Jeg valgt TIL de neste månedene fordi jeg kjenner klubben godt, og jeg har et godt forhold med alle som jobber i klubben. Jeg lover å gi alt for TIL de månedene jeg skal være her, sier stopperen.

Tromsø sesongdebuterer hjemme mot Haugesund søndag kl. 18.

TILBAKE TIL TIL: Tore Reginiussen ble hentet til TIL fra Alta i 2006 og spilte på Alfheim fram til sesongslutt 2009. Foto:  Gorm Kallestad  / SCANPIX .
TILBAKE TIL TIL: Tore Reginiussen ble hentet til TIL fra Alta i 2006 og spilte på Alfheim fram til sesongslutt 2009. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer