TOK GREP SELV: Zlatan Ibrahimovic var svært misfornøyd med PSG-laget i pause. Etterpå gikk han ut og scoret to mål selv. Foto: AFP / KENZO TRIBOUILLARD
TOK GREP SELV: Zlatan Ibrahimovic var svært misfornøyd med PSG-laget i pause. Etterpå gikk han ut og scoret to mål selv. Foto: AFP / KENZO TRIBOUILLARDVis mer

- Til og med sønnene mine spiller bedre enn dere

Zlatans melding til PSG-kompisene.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahmimovic har, blant annet, rakket ned på John Carew og gitt en svensk fotballegende beskjed om at han egner seg som gartner.

I helgen var det svenskens lagkamerater som fikk et susende verbalt rapp fra 31-åringen, skriver Expressen.

Det skjedde inne i PSG-garderoben, da hjemmelaget bare ledet 1-0 mot Troyes ved pause. Den franske sportsavisa L'Équipe forteller om en svært opprørt  Zlatan da han travet inn til de andre spillerne etter 45 minutters spill.

Vel inne kom han med følgende replikk:

- Til og med sønnene mine spiller bedre enn dere!

FOTBALLBARN: Zlatan Ibrahimovics ektefelle Helena Seger tok med parets sønner Maximilian (t.v) og Vincent på Milan-kamp i 2010. Foto: REUTERS/Imagesport
FOTBALLBARN: Zlatan Ibrahimovics ektefelle Helena Seger tok med parets sønner Maximilian (t.v) og Vincent på Milan-kamp i 2010. Foto: REUTERS/Imagesport Vis mer

For ordens skyld: Zlatans sønner heter Maximilian og Vincent og er henholdsvis seks og fire år gamle. Likevel ønsket ingen av lagkameratene å argumentere mot Zlatan beskrivelse av innsatsen.

Og i andre omgang løsnet det for hele laget, PSG økte til 4-0 etter to mål og en assist av nettopp svensken.

Etter kampen var den svære spissen - som sjokkerte Fotball-Europa med sitt brassespark mot England - svært åpen om presset på den styrtrike, Qatar-eide parisklubben.

- Jeg har spilt under press i ti år, det er ikke noe spesielt. Det er normalt at spillerne i PSG kjenner press, siden alle har så store forventninger til oss.

PSG møter Saint-Etienne i den franske cupen i dag. Det er usikkert om Ibrahimovic spiller kampen, på grunn av en fotsmell han pådro seg mot Troyes.

1-0: Maxwell (bak) sto for den fattige scoringen før hvilen. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD
1-0: Maxwell (bak) sto for den fattige scoringen før hvilen. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD Vis mer