Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Til Rangers

Egil Østenstad (31) blir klubbkamerat med Henning Berg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ser ut til at Skottlands gjesteopptreden i Oslo for halvannen uke siden har gitt skottene mersmak på norsk blod. Tidligere i sommer kjøpte Rangers Henning Berg. I går ble det klart at de ikke ville få John Carew fra Valencia, slik de ønsket. Nå har de altså fisket til seg Egil Østenstad. Skottene har sikret seg rettighetene til nordmannen for ett år, heter det på klubbens hjemmeside.

- Det er en stor mulighet for meg, og jeg har bestemt meg for å ta den, sier Østenstad.

- Som alle andre spisser er det et ønske for meg å score i hver kamp. Jeg tror jeg kan levere varene for Rangers, sier eks-Viking- og -Southampton-spilleren.

Han ser fram til å spille for Rangers, ikke minst fordi han igjen får selskap av Henning Berg. Berg og Østenstad har også spilt sammen i Blackburn. Men Østenstad har også øyne for andre spillere med base på Ibrox.

- Det er mange gode spillere i stallen, og jeg ser virkelig fram til å spille med dem. Karer som Ronald de Boer og Michael Mols er godt kjent i England, og jeg tror jeg skal samarbeide godt med dem.

Rangers-direktør Martin Bain er glad for å ha sikret seg nordmannen.

- Vi er svært godt fornøyd med å få Egil på plass. Han var på lista sammen med Carew, og vi er fornøyd med at alt er i orden, sa Bain etter at legesjekken var bestått og avtalen signert.

Bain gjør det klart at Østenstad blir klubbens siste kjøp før overgangsvinduet lukkes søndag kveld.

KRYSSER GRENSER: Egil Østenstad krysser landegrenser og flyr fra Blackburn til skotske Rangers. Foto: SCANPIX