Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Til Real Madrid

Ifølge spanske medier har Robinho bestemt seg.

20-åringen skal ifølge avisene slutte seg til Real Madrid i juli. Overgangssummen skal være snaut 100 millioner kroner, mens Robinho skal ha sagt ja til en femårskontrakt som gir ham 25 millioner kroner i årslønn.

Robinhos mor ble nylig kidnappet i Brasil, og ifølge spanske medier vil Real Madrid vente til saken er oppklart før avtalen offentliggjøres.

Kidnappingen gjør at Robinho ønsker å reise til Europa så snart som mulig, men alle plassene for spillere utenom EU og EØS-området er opptatt i Real-stallen denne sesongen, så klubben ønsker ham først til neste sesong.

En rekke klubber har vært ute etter Robinho, og nylig skrev britiske aviser at Chelsea var enig med Santos om en overgang. Da var det meningen at Robinho først skulle spille en sesong for Azar Karadas' klubb Benfica i Portugal, for å skaffe seg nok landskamper til å få britisk arbeidstillatelse.

(©NTB)

LAGKAMERATER? David Beckham fører an, mens Robinho løper etter i en veldedighetskamp ifjor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media