Til rusklinikk

Trøbbel med å få plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Diego Maradona er blitt flyttet fra sykehus til en rusklinikk i Buenos Aires.

Den 43-årige fotballegenden sjekket inn på det private rehabiliteringssenteret Del Parque søndag. Han forlot sykehuset i ambulanse etter å ha vært innlagt i to perioder siden 18. april.

Maradona ble innlagt på sykehus som følge av et alvorlig hjerteinfarkt og lungebetennelse.

- Diego Maradona har med suksess kommet seg igjen etter helseproblemene og er blitt flyttet til en klinikk hvor han vil få spesialbehandling, skrev sykehuset i en pressemelding i natt.

Verken familien til Maradona eller sykehuspersonalet ville bekrefte hvor han skulle, men TV-bilder i Argentina viste ambulansen med fotballhelten ankomme klinikken.

Maradonas familie skal de siste dagene ha jobbet med å finne en klinikk til ham, men møtt motstand flere steder. Flere klinikker ville ikke ta imot ham i frykt for at han skulle motsette seg behandling, samt mediesirkuset som følger med.

- Det er ikke lett å akseptere en pasient som ham. Flere klinikker har avvist å ta ham inn rett og slett fordi han ikke er som andre pasienter, sa Claudio Belocopit, som er direktør på sykehuset Maradona har vært den siste tiden.

(NTB-AFP)

SKRANTER:</B> Diego Maradona hilser til fansen når han er ute med golfbil.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer