Til salgs for én milliard

Mens Real Madrid har bestemt at engelsk presse er bannlyst på klubbens treninger, skriver de utstøtte historier så blekket spruter. Om Beckham, Ronaldo og én milliard kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Daily Mirror påstår nå at Real Madrid har fortalt Chelsea at David Beckham og Ronaldo er til salgs for rundt milliarden. Samtidig hevder The Sun - normalt ikke den mest beskjedne avisa i gata - at Roman Abramovitsj skal være villig til å betale rundt 270 millioner norske for Beckham alene. Men sjøl om prislappene svinger fra det store til det helt hinsidige, er man skjønt enige om én ting:

Becks er på vei hjem igjen.

Rykteflommen som er løpt løpsk etter David Beckhams påståtte utenomekteskapelige forhold, minner mye om - vel å merke hvis man fjerner jentene - det kjøret David Beckham opplevde for ett år siden. Da han var på vei fra Manchester United til Real Madrid. Og mange hevder, nå som den gangen, at sjøl om ryktene blåser i alle retninger, så er det noe i dem.

Med andre ord:

Det er ikke helt usannsynlig at Becks vender hjem igjen.

Og hovedgrunnen til det er åpenbar. David Beckham trenger å reparere ekteskapet. Og så lenge kona nekter å flytte til Spania, og eldstesønnen Brooklyn ikke har vært i nærheten av den eksklusive privatskolen familen har betalt for i den spanske hovedstaden, er det mange som tror at en England-retur er eneste muligheten for å opprettholde fasaden i verdens største merkevare-ekteskap.

TIL LONDON? Chelsea-eier Roman Abramovitsj sies å være villig til å bruke én milliard kroner på Real Madrid-duoen David Beckham og Ronaldo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer