Til semifinale: - Helt utrolig

Anders Mol og Christian Sørum stormer videre i sandvolleyball-VM. Duoen tok seg til semifinale da de utklasset Paolo Nicolai og Daniele Lupo med 21-13, 21-11.

VM: Christian Sørum i aksjon. Sammen med Anders Mol har han nådd semifinalen i VM. Foto: NTB scanpix
VM: Christian Sørum i aksjon. Sammen med Anders Mol har han nådd semifinalen i VM. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter en jevn åpning tok Mol og Sørum grep om kampen. Duoen var både dyktige og heldige da de endret stillingskrig til en ledelse på på fire poeng før timeout.

Deretter viste nordmennene kvaliteter fra øverste hylle i både mottok, blokk og smash, og da kunne italienerne gjøre fint lite. Mol og Sørum vant til slutt første sett svært komfortabelt 21-13.

Det var lite som minnet om en VM-kvartfinale da den norske duoen fortsatte kjøret i andre sett. Italierne fremsto lettere sjokkskadd, og det hersket aldri tvil om hvem som skulle vinne kampen. Mol og Sørum vant andre sett overlegent 21-11.

Gullfavoritter

Dermed er nordmennene klare for semifinale.

- Det var helt utrolig. For ti år siden så jeg VM, og nå spiller vi i semifinalen. Jeg er veldig stolt av laget, og Anders gjorde det veldig bra, sa Christian Sørum i seiersintervjuet.

Mol og Sørum topper verdensrankingen og er favoritter til å vinne VM. I tillegg seiler verdensenerne opp som Norges kanskje beste gullkort under OL i Tokyo neste sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer