Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIL snuser på Herenveen-proff

Ny retur til norsk fotball?

(Dagbladet.no): Tromsø har allerede sikret seg Sigurd Rushfelt fra Austria Wien, og muligens gjør han comeback i TIL-trøya tidligere enn planlagt.

Nå vil TIL-leder Steinar Nilsen hente André Hansen hjem fra Herenveen, skriver Nordlys. Den tidligere Glimt-midtbanespilleren sliter med å få spilletid i nederlandsk æresdivisjon.

Og TIL trenger forsterkninger, det viser fire strake tap i sesongåpningen.

- En spennende type, ingen tvil om det. Vi har hatt en dialog med han tidligere. Men det som kan bli problematisk er at André har to år igjen av kontrakten sin i Nederland, sier Nilsen til avisa.

Nilsen mener Hansen kan gå rett inn på TIL-laget, men er usikker på om klubben har råd til å kjøpe den tidligere U21-landslagsspilleren fra Herenveen.

Hansen tviler på at han reiser hjem i sommer, på tross av at han har kjøpt seg leilighet i Tromsø.

Jeg har jo snakket med Tromsø tidligere, og vet at det finnes interesse. Men slik det ser ut nå, blir jeg i Heerenveen også neste sesong. Klubben har signaliert at de vil ha meg med videre, og jeg har ikke gjort noe for å komme meg bort, sier Hanssen til avisa.

GIKK GRATIS: Andre Hansen forlot Glimt vinteren 2005. Nå er TIL interesserte i å hente midtbanespilleren hjem.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling